Rólunk

A PKS Építőanyag Kft-t(korábban: PÉ-ME Kft.) a kilencvenes évek elején, családi vállalkozásként alapították. Az azóta tartó folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a vállalkozás Pakson piacvezető, a Tolna megyei építőanyag szakkereskedelemben pedig meghatározó szereplővé vált. 2020. januárjától új tulajdonosokkal működik tovább a kereskedés. Az új tulajdonosok elsődleges célja a vásárlói igények széles körű kiszolgálása és az innováció.  

A cég 2008-ban csatlakozott a legnagyobb magyar központi építőanyag beszerzési társasághoz, az Új-Ház Csoporthoz, felvette az ÚjHáz Centrum nevet, ezáltal tagja lett egy olyan társulásnak amely országosan a gyártó vállalatok legnagyobb vevője. Ez a kapcsolat számos olyan versenyelőnyt kínál tagjainak és ezáltal ügyfeleinek, vásárlóinak, amelyekkel eddig csupán a multinacionális áruházakban voltak elérhetők.

A csatlakozással képessé vált a cég arra, hogy felvegye a versenyt árban és minőségben a multinacionális cégek azonos kategóriájú termékeivel.

A kimagasló választékot a 2009-ben átadott 4000 m2 alapterületű fedett raktár mellett található 1000 m2-es bemutatóteremben kínálják folyamatosan képzett, széles körű szakmai tapasztalattal és anyagismerettel rendelkező szaktanácsadók.

A cég gépparkja lehetővé teszi, hogy a megrendelt építőanyagot akár egy órán belül kiszállítsuk a kívánt helyszínre. Pakson – szükség esetén akár emelőgéppel, targoncával vagy kézi erővel – díjmentesen és biztonságosan, a megrendelői igény szerint, a kívánt helyre rakodjuk le a kiszállított építőanyagot.

Szortimentünk alapvetően a megbízható magyar és külföldi beszállítók termékeit kínálja. Nem árulunk ismeretlen eredetű, nem megbízható minőségű termékeket, mert hiszünk benne, – és a húszéves tapasztalat erre a legjobb alap – hogy az építőanyag tartós fogyasztási cikk; nem szabad, nem éri meg kizárólag a pillanatnyi érdekeket figyelembe véve a bizonytalan eredetű, kétes minőségű árut megvásárolni csak azért, mert minimális anyagi előnnyel kecsegtet.

A felújításhoz, építkezéshez szükséges anyagok és eszközök egy helyen; alapozástól a tapétázásig! Szakkereskedésünkben az építőanyagok teljes választékát megtalálhatja a szerkezetépítő anyagoktól a belsőépítészeti termékeken át a kertépítésig. 

Magánszemélyeket és kivitelezőket egyaránt kiszolgálunk!