PartnereinkRólunk

Cégünket, a PÉ-Me Kft-t a kilencvenes évek elején, családi vállalkozásként alapítottuk. Az azóta tartó folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően vállalkozásunk Pakson piacvezető, a Tolna megyei építőanyag szakkereskedelemben pedig meghatározó szereplő. 

2008-ban csatlakoztunk a legnagyobb magyar központi építőanyag beszerzési társasághoz, az Új-Ház Csoporthoz, felvettük az ÚjHáz Centrum nevet, ezáltal tagjai lettünk egy olyan társulásnak amely országosan a gyártó vállalatok legnagyobb vevője. Ez a kapcsolat számos olyan versenyelőnyt kínál tagjainak és ezáltal ügyfeleinek, vásárlóinak, amelyekkel eddig csupán a multinacionális áruházakban voltak elérhetők.

A csatlakozással képessé váltunk arra, hogy felvegyük a versenyt árban és minőségben a multinacionális cégek azonos kategóriájú termékeivel.

Kimagasló választékunkat a 2009-ben átadott 2000 m2 alapterületű fedett raktárunk mellett található 700 m2-es bemutatóteremben kínálják folyamatosan képzett, széles körű szakmai tapasztalattal és anyagismerettel rendelkező szaktanácsadóink. Az üzletteret – terveink szerint – hamarosan további 500 m2-rel bővítjük, hogy kínálatunkban újabb, kiváló ár-érték arányú, minőségi termékek kaphassanak helyet.


 

Gépparkunk lehetővé teszi, hogy a megrendelt építőanyagot akár egy órán belül kiszállítsuk a kívánt helyszínre. Pakson – szükség esetén akár emelőgéppel, targoncával vagy kézi erővel – díjmentesen és biztonságosan, a megrendelői igény szerint, a kívánt helyre rakodjuk le a kiszállított építőanyagot.

Szortimentünk alapvetően a megbízható magyar és külföldi beszállítók termékeit kínálja. Nem árulunk ismeretlen eredetű, nem megbízható minőségű termékeket, mert hiszünk benne, – és húszéves tapasztalatunk erre a legjobb alapunk – hogy az építőanyag tartós fogyasztási cikk; nem szabad, nem éri meg kizárólag a pillanatnyi érdekeket figyelembe véve a bizonytalan eredetű, kétes minőségű árut megvásárolni csak azért, mert minimális anyagi előnnyel kecsegtet.

A felújításhoz, építkezéshez szükséges anyagok és eszközök egy helyen; alapozástól a tapétázásig! Szakkereskedésünkben az építőanyagok

teljes választékát megtalálhatja a szerkezetépítő anyagoktól a belsőépítészeti termékeken át a kertépítésig.

Magánszemélyeket és kivitelezőket egyaránt kiszolgálunk

ELNYERT PÁLYÁZATOK

VÁSÁROLJON
WEBÁRUHÁZUNKBAN!
PÉ-ME Kft.
7030 Paks, Fehérvári út 31.
Tel.: +36 (75) 510-580
Fax.: +36 (75) 510 581
E-mail: info@ujhazpaks.hu
Nyitva: 7-17 (H-P), 7-12 (Szo)
       
Keresés a weboldalon
 


GOP-2.2.3-08-2009-0072