PartnereinkTudásbázis

Technológiai újdonságok

Napjainkban az építkezés módszerei már nem forradalmi módon fejlődnek, az újítások, újdonságok inkább finomítások, gyártástechnológia fejlesztések, a környezetbarát és költséghatékonyabb gyártási folyamatok biztosítása érdekében. Mindazonáltal folyamatosan jelennek meg olyan fejlesztések, melyek a változó klímára, környezeti hatásokra reagálva otthonunkat biztonságosabbá, ellenállóbbá teszik, illetve kihasználva a természet erejét, energiát termelnek.

Célunk, hogy honlapunkon mindig szolgálhassunk valami technológia csemegével, újdonsággal, melyek nemcsak érdekesek, de hasznosak is lehetnek új otthonunk építésénél, vagy a meglévő modernizálásánál.

Költséghatékonysági tanácsok

A klímaváltozás már globálisan érezteti hatását, így folyamatosan szűkülő energia erőforrásaink, mindenkit takarékosságra intenek. Mindezek mellett pénztárcánknak sem mindegy, hogy a közüzemi számlák vagy az időjárás viszontagságai által okozott károk mekkora terhet jelentenek a családi költségvetés számára.

Az újHáz Centrum olyan ötletekkel, takarékos megoldásokkal szeretné segíteni vásárlóit, melyek alkalmazása érezhetően könnyít a közüzemi terheken és a kapcsolódó befektetés nem kiadásként merül fel, hanem megtérülő befektetéssé válik.

Jogi kisokos

Legyen körültekintő! Egy építkezés vagy felújítás során érdemes utánajárni, hogy a tervezett munka milyen jogi vonatkozásokkal jár. Itt megtalál mindent, amit az építési engedélyekről és egyéb jogi szabályozásokról érdemes tudnia.

Jogi kisokos ( PDF formátumban)

Kötelező energetikai tanúsítvány 2012-től!

Felújítási kisokos

Legyen szó festésről, burkolásról, hőszigetelésről vagy házkörüli tennivalóról, a munka megkezdése előtt rengeteg kérdés merülhet fel. A Felújítási Kisokosban megkaphatja a válaszokat témák szerinti bontásban. Az olyan gyakorta előforduló felújítási munkák mellett, mint például festés, hőszigetelés, tetőfedés vagy vakolás, a következő speciális témákban is a segítségére leszünk: kert, wellness, energiatakarásosság, környezetvédelem. A kisokos igényléséhez forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

Zöld energia tippek

Egy kis odafigyeléssel, okos, előrelátó döntésekkel sokat tehet a környezetéért és még a házát is energiatakarékosabbá varázsolhatja.

- Tudta, hogy egy nemzetgazdaság teljes energiaigényének közel 40%-át az épületek fűtése és a melegvíz előállítása teszi ki?Az energiatermeléskor kibocsátott káros anyag mennyiség is ennek megfelelő. Az épületek hőszigetelő felújításával a környezetünk védelméért is sokat tesz.

- Jelentős költségmegtakarítást érhetünk el, ha komfortérzetünk alacsonyabb hőmérséklettel is megelégszik. Már 1 ºC átlaghőmérséklet csökkentés 6-8%-os energiamegtakarítást jelent.

- A hagyományos szerkezetű, gyenge hőszigetelő képességű ajtók és ablakok a házak hőveszteségének 30-50%-ért felelősek.

 

 

 

 

VÁSÁROLJON
WEBÁRUHÁZUNKBAN!
PÉ-ME Kft.
7030 Paks, Fehérvári út 31.
Tel.: +36 (75) 510-580
Fax.: +36 (75) 510 581
E-mail: info@ujhazpaks.hu
Nyitva: 7-17 (H-P), 7-12 (Szo)
       
Keresés a weboldalon
 


GOP-2.2.3-08-2009-0072