PartnereinkÚj-Ház

Felújítást tervez? Burkolatok, ragasztóanyagok széles választékát találhatja meg nálunk!

Új-Ház

Nyitva tartás

Új-Ház

Pénzvisszatárítás Tondach tetőcserepekre? AZ IS VAN! 2020.05.01-06.30.

Új-Ház

Tavaszi akciós kiadványunk megjelent!

https://www.ujhazcentrum.hu/kiadvanyaink/akcios-ujsag/akcios-ujsag-delnyugati-regio

Új-Ház

Megérkezett a tavasz!🌸🌻🌼A Viking fűnyírók igazi segítséget nyújtanak a kerti munkákban! Esetleg érdekel egy robotfűnyíró? Akkor most nézz be hozzánk! A Viking termékek kiárusítása miatt most AKCIÓS áron megvehetitek őket az Új Ház Centrum Paks bemutatótermében!

Új-Ház

 

A minőség: nyugalom - Standard Plus tetőtéri ablakok azoknak, akik hajlandóak kicsit többet áldozni az energiatakarékosságra és a jobb komfortérzetre.

A jobb hőszigetelés elérése érdekében a Standard Plus tetőtéri ablakok 3-rétegű üvegezéssel, valamint ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel vannak ellátva, ezáltal a téli hónapokban sem kell aggódni, hogy a fűtésszámla az egekbe fog szökni. A fa tetőtéri ablakoknál az ablaktok és az ablakszárny csatlakozási pontjainál plusz hőszigetelő anyagot helyezünk el, a műanyag bevonatú tetőtéri ablakok esetén pedig az ablak belső magját képező faanyag készül speciális hőkezelési eljárással. Ez a ThermoTechnologyTM. A Standard Plus tetőtéri ablakok emiatt rendkívül energiahatékonyak, biztos lehet benne, hogy az ablakon át kevesebb hőenergia vész el. Az ablak hőátbocsátási tényezője kiváló, Uw=1,1 W/m2K, így a 2020 utáni energetikai előírásoknál lényegesen jobb hőszigetelésű. Minden új házba és új tetőbe ezt ajánljuk!
Az üvegezésnek és az extra gumitömítésnek köszönhetően a külső zajok kívül maradnak, így a nyugodt alvás biztosított. A komfortnövelés érdekében a VELUX tetőtéri ablakok szellőzőnyílással vagy résszellőzővel vannak ellátva, az ablak zárt állapota mellett is friss levegőt engedhet be a helyiségbe. A külső ablakfelület megtisztítása is egyszerű és biztonságos, mivel az ablak szárnya 180°-ban körbeforgatható és reteszelhető.
A Standard Plus tetőtéri ablakok felső vagy alsó kilinccsel is választhatók, a nyitás-zárás minden tető esetén kényelmes. A legtöbb beépítési szituációban a felső kilincses tetőtéri ablak az ideális, az ablak alja ilyenkor a padló síkjától 90-130 cm magasságba kerülhet és ekkor még (a felhasználó magasságától függően) a szárny tetején lévő kilincset el lehet érni. Ha azonban az ablak ennél magasabbra kerül, pl. magas térdfal esetén, akkor a megoldást az alsó kilincses tetőtéri ablak nyújhat. A felső kilincses ablakok utólag távvezérlésűvé alakíthatók, ennek köszönhetően a napi használatnál élvezhetők a motorizálás adta előnyök. Klasszikus és modern stílusú lakókörnyezetbe illeszkedő tetőtéri ablakok gyártásával segítjük a vásárlási döntést. Válassza ki Ön, hogy a lakozott fa vagy a műanyag bevonatú fa ablak passzol jobban otthonába.
A tetőtéri ablak megrendelésekor ne felejtkezzen meg a külső és belső VELUX árnyékolókról sem. A tetőtéri ablakokat árnyékolókra előkészítve gyártjuk, ezáltal könnyen és egyszerűen tudja felszerelni a VELUX árnyékolókat és redőnyöket, mely megoldást jelent a meleg elleni védelemre, fényzárásra vagy fényszabályozásra és szúnyogok elleni védekezésre is.
A Standard Plus tetőtéri ablakra ugyan kicsit többet kell áldozni, de a fokozott energiatakarékosság és komfortérzet miatt megéri befektetni. A legismertebb márkával és szolgáltatásaival hosszú távon is jól jár, mindig nyugodtan hajthatja fejét álomra.

 

VÁSÁROLJON
WEBÁRUHÁZUNKBAN!
PÉ-ME Kft.
7030 Paks, Fehérvári út 31.
Tel.: +36 (75) 510-580
Fax.: +36 (75) 510 581
E-mail: info@ujhazpaks.hu
Nyitva: 7-17 (H-P), 7-12 (Szo)
       
Keresés a weboldalon
 


GOP-2.2.3-08-2009-0072